Information vedrørende den kommende sæson indtil andet bliver meldt ud.

Kære dommerkollega

Som flere af os har erfaret kommer der så små træningskampe igen.

Da alle stævner, for turneringer og kval kampe er aflyst, kommer der med garanti mange træningskampe.

Jeg vil lige opdatere vores sitiuation for den kommende sæson, indtil vi hører andet.

Dette er skrevet den 10 august på DHF´s hjemmeside:

Er du dommer?

  • Hilsepligten er suspenderet for den kommende sæson, blandt andet af  hensyn til de yngre årgange, der ikke er i så meget nærkontakt og også af hensyn til dem, der ikke spiller eller kommer tæt på andre i en kamp, fx jer dommere. Det betyder, at det er helt frivilligt at hilse efter kampen.
  • Der kan opstå lidt forvirring efter kampen, hvis der ikke hilses. Det er derfor også helt iorden, hvis du har lyst til at sætte en hilsen i gang, hvor I ikke giver hånd. Det kan fx være en albuehilsen.
  • Husk, at mange kigger på dig som dommer, når der er lidt forvirring, derfor kan det være en god ide, at du har en plan for, hvad der skal ske efter kampen – uanset om I hilser eller ej. Det er en god ide at afstemme dette med de to holds officials inden kampstart, så alle er enige om rammerne.

Sørg nu for god fornuft ude i hallerne og følg myndighedernes retningslinier.

– Hold afstand

– Undlad at give hånd

– Undlad ”high five”

– Undlad at ”kramme”

Mvh,

Formand

Michael Jeppesen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *